Nieuws

Neurotherapie is een van de snelst groeiende therapieen in Nederland en niet zonder reden. Met deze hersentraining kan snelle verbetering bij een heel scala aan klachten worden bereikt, zodat mensen weer hun normale leven met enthousiasme kunnen hervatten.

Mijn droom is dan ook om Acina als volwaardige praktijk te kunnen starten. Echter soms moet je roeien met de riemen die je hebt. De stand van zaken is dat Acina anno 2019 niet bestaat als zelfstandige praktijk. Ik werk op het ogenblik in loondienst bij een ander bedrijf. Maar binnen dat bedrijf kan ik wel dezelfde expertise leveren en mijn passie volgen.

Op het ogenblik is deze site daarom dan ook vooral bedoeld voor de mensen waar ik mee in contact sta. Zodat zij dingen kunnen teruglezen. En zodat nieuwe mensen kunnen lezen wie ik ben en waar ik voor sta.

De administratieve en aanverwante zaken worden geregeld door het bedrijf waar ik nu in loondienst werk. Aangezien ik hier dus persoonlijk geen zeggenschap over heb, heb ik deze informatie ook niet opgenomen in deze website. Mocht u over deze informatie willen beschikken, neem dan gerust contact met mij op. Ik zal u dan vanuit mijn huidge werkplek de informatie doen toekomen.

Interessant artikel

Lees hier het nieuwe artikel van Marty Wuttke van het Wuttke Institute in Ode Magazine!

Interessant boek

Het sturende brein geeft een briljante uitleg over de complexe functies van de frontale hersenkwabben. (Oliver Sacks)