Adolescenten

Deze periode in uw leven kan gezien worden als een schakelperiode. Geen kind meer, dus langzaam steeds meer vrijheid om de dingen op u eigen manier te doen. Aan de andere kant nog geen volwassenen, dus soms is steun, begrip en hulp best nog wel welkom!

Droom je leven niet, maar leef je dromen. (uitdrukking)

Door diverse oorzaken kan het voorkomen dat u niet volop in het leven staat. Toch moet u juist in deze periode van uw leven belangrijke keuzes maken, die vaak bepalend zijn voor de rest van uw leven. Het is dus zaak om zo goed mogelijk in balans te komen!

Brein en lichaam

Neurotherapie is een manier om uw hoofd rustig(er) te maken en eventueel de verstoorde balans in uw hersenen (hersengolven) te herstellen. Op deze wijze komt u geleidelijk aan in uw eigen kracht en zult u merken dat u steeds meer uw dromen kunt gaan naleven!

Tijdens uw neurotherapietraject is het van meerwaarde dat er tijd wordt genomen om dit traject zo goed mogelijk te begeleiden. Voortijdig gaan "rennen" zou zonde zijn.

Fysieke ontwikkelingsoefeningen

Dit zijn doelgerichte psychomotorische oefeningen, gericht op spontaniteit (uwzelf mogen zijn)!

Elk mens is van nature introvert of extravert. Dit is echter geen zwart-wit vergelijking en u kunt dus ook een beetje er tussen in zitten (neutrale persoonlijkheid).

Wat zegt een naam? Dat wat wij een roos noemen, zou met een andere naam even zoet ruiken. (bron onbekend)

Er bestaat in deze geen goed of fout, maar het is wel van belang dat je niet "gedwongen" wordt door uw omgeving om juist het tegenovergestelde te worden.

Door deze oefeningen zult u merken dat u opener in het leven komt te staan, omdat u uwzelf (weer) mag zijn!